查看完整版本 : 有人整過魔滴隆胸了嗎?

Asukachu 2019-1-22 06:16 PM

有人整過魔滴隆胸了嗎?

有人整過魔滴隆胸了嗎?英文好似叫 Motiva?香港有得做嗎?隆胸技術很新我都不敢隨便搵

卸不下的行李 2019-1-23 10:36 AM

仲觀察緊,有見過CASE係去韓國整既,但語言唔通我就唔考慮了,係香港整都可以方便恢復,但就係擔心安全問題,而且整容失敗既新聞太多,我都好驚,新技術都係要試下水溫先

愛得得體 2019-1-23 05:30 PM

魔滴台灣二月就合法了
在去台灣整都可以阿
語言又通,又近
但要用D時間搵醫師
唔係是但一個整形醫師就可以

Asukachu 2019-1-23 06:20 PM

台灣我都有諗過,但我台灣好唔熟,搵醫師都只可以睇醫師係咪整形外科出身,如果唔係仲可以點睇?

愛得得體 2019-1-23 07:19 PM

可以搵D專門隆胸既醫師
台灣有D出名既權威隆胸醫師
有參與魔滴原廠邀請參加研討會既
都有定期吸收新資訊
原廠都有頒證書比D醫師
可以上網搵下邊位醫師有

不遠千里 2019-1-24 10:02 AM

台灣法律係比較嚴,要特別注意診所有冇專業麻醉師,上一年去台灣新X整雙眼皮,幾OK,魔滴我已經有預約蕭X君諮詢,預計今年飛一次台灣

安柏莉 2019-1-28 01:16 PM

剩係知台灣有引入, 但價錢唔平
不過係用新型技術,可以大幅度降低莢膜攣縮發生

Erisa0728 2019-2-2 11:20 AM

台灣+1

而且去台灣整,就冇朋友知道我動過手腳了,哈哈

Shizue 2019-2-2 12:55 PM

X聖雖然廣告唔少,但真係有D實力,我就驚到時去台灣整有咩意外,唔敢亂搵,蕭0君我已經係FB度問左了,12月中就可以預約整魔滴,只不過始終都係高規格手術,都要諮詢評估先,已經約左2月去台灣順便過春節~

一半的我 2019-2-6 09:17 AM

整魔滴既醫師需要咩認證嗎?好似威塑咁有原廠證書嗎?

下個地方 2019-2-6 11:12 AM

樓上有講過,可以睇醫師有冇參與原廠研討會,吸收新知或睇Motiva有冇頒證書比醫師,再唔係就係睇醫師有冇經常參與手術研習,學術活動之類,精進都係好重要的

chiau 2019-2-11 05:38 PM

*** 該帖被屏蔽 ***
頁: [1]
查看完整版本: 有人整過魔滴隆胸了嗎?