查看完整版本 : 想變V面但做完機後好快打回原形,點算?

秋天肥沃的碼頭 2019-1-22 05:32 PM

想變V面但做完機後好快打回原形,點算?

本人圓面和有雙下巴,打過Botox 和做機但效果不明顯好快打回原形,效果不持久。見到好多明星藝員原本由方面唔見一排出返嚟唔同哂,面形變成v面好吸引(好似胡鴻均),佢哋一定係做左手術,我好想搵一種持久性和安全的方法,希望有sis能提供建議和資料

容容兒 2019-1-30 02:02 PM

[font=Times New Roman][/font][font=Arial Unicode MS]唔做手術既話[/font]
[font=Times New Roman][/font]Hifu[font=Arial Unicode MS]同埋線[/font][font=PMingLiu][/font][font=Arial Unicode MS]通常都只係[/font]keep[font=Arial Unicode MS]到兩年左右[/font]
[font=Times New Roman][/font]Botox[font=Arial Unicode MS]同拉提既機器都係輔助加強既功能[/font]
[font=Times New Roman][/font][font=Arial Unicode MS]我大約[/font][font=PMingLiu]1[/font][font=Arial Unicode MS]年半就會做一次[/font]hifu
[font=Times New Roman][/font]

imhsewife 2019-1-30 10:05 PM

做過咩機呀?我之前做果d Hifu 機都keep 到一兩年播

tsztsz6091 2019-2-1 03:57 AM

有部機貴但非常有效,計返比出面仲平,係港島有得試

樓上純情的羊 2019-2-2 02:51 PM

可以試下 埋線 提升 及打溶脂針

shanbaii 2019-2-2 03:54 PM

[quote]原帖由 [i]秋天肥沃的碼頭[/i] 於 2019-1-22 05:32 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=493803767&ptid=27989482][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
本人圓面和有雙下巴,打過Botox 和做機但效果不明顯好快打回原形,效果不持久。見到好多明星藝員原本由方面唔見一排出返嚟唔同哂,面形變成v面好吸引(好似胡鴻均),佢哋一定係做左手術,我好想搵一種持久性和安全的方法,希望有sis能提供建議和資料 ... [/quote]
做美國ulthera 我做完一次即有效 18000仲要e生做
頁: [1]
查看完整版本: 想變V面但做完機後好快打回原形,點算?