查看完整版本 : 請問有冇人去過銀行 Back office面試?過程係點ga?

搵工小薯仔 2019-1-21 04:08 PM

請問有冇人去過銀行 Back office面試?過程係點ga?

初黎報到,同大家say 個 Hi

我最近去IN一份title係經理嘅工,上到去同HR傾完(大約半個鐘),佢又去請我上司過黎傾左半個鐘,中間佢地問嘅嘢我都對答如流,因為分工要求嘅工作我叫做都有經驗咁啦,上司IN完就出去話問返HR跟住落黎有咩流程,然後個HR就返黎叫我返去等消息,話仲IN緊其他人。

請問大家,知唔知大生銀行嘅見工流程係點?如果有進一步機會需要再見邊個啊?

大家睇完上面我嘅描述,覺得我得嘅機會大唔大啊?:smile_24:

[[i] 本帖最後由 搵工小薯仔 於 2019-1-24 02:45 PM 編輯 [/i]]

小至至 2019-1-23 03:32 AM

好paid嗎?

搵工小薯仔 2019-1-23 04:06 PM

唔知啊!都未埋牙傾人工。

同埋唔好意思,我打錯左,唔係光大銀行,係大生銀行:smile_46:

食神阿里 2019-1-23 06:59 PM

樓主edit左post?其實你in 光大定大新?
朋友係hr,話有時都會上討論區睇下有冇candidate講間公司,仲會cap screen做record添!樓主睇路啦

搵工小薯仔 2019-1-24 02:42 PM

多謝你提醒!:handshake
我 IN 大生,不過預左冇

新義汶 2019-1-26 03:45 AM

[quote]原帖由 [i]搵工小薯仔[/i] 於 2019-1-24 02:42 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=493899280&ptid=27987114][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
多謝你提醒!:handshake
我 IN 大生,不過預左冇 [/quote]

你in咗幾耐?我幾日前都有去in。不過我偷雞射波去in😅

jon_jon 2019-2-8 12:59 AM

銀行個個都mgr AVP VP:smile_30:
頁: [1]
查看完整版本: 請問有冇人去過銀行 Back office面試?過程係點ga?