查看完整版本 : 想瘦下爬可以做咩療程?抽脂好定係消脂針好?

fifigang75975 2019-1-19 04:26 PM

想瘦下爬可以做咩療程?抽脂好定係消脂針好?

我有雙下爬好耐了
真係好想瘦雙下爬….
最近有見到人地講下爬抽脂或者打消脂針
想問下有經驗GE人邊隻療程個效果會比較好?
手術之後又係邊隻會冇咁腫?
仲有要等幾耐先會康復??:smile_13::smile_13:

imhsewife 2019-1-19 11:00 PM

隻下巴係脂肪問題可以打消脂針
如果係因為鬆懈,可以做hifu

貓奴妹 2019-1-21 05:45 PM

之前我對呢個手術好有興趣,睇左好多文章,亦都問過好多醫生,個人覺得抽脂手術5單止效果好,維持個時間仲會比消脂針長

性感救星 2019-1-22 04:20 PM

我覺得雙下爬抽脂個效果比較明顯:fst_013:
至少真係有野抽左出嚟
打消脂針都5知會5會有咩後遺症:lDD_007:

fb65c6a7774a9a 2019-1-22 11:19 PM

可以用冷凍頭做唔使抽脂變得凹凸, 但係有機會事後鬆咗要用射頻收緊

fb65c6a7774a9a 2019-1-23 05:14 PM

用歐洲機Criocuum 有效

香港紅色駱駝 2019-1-23 05:48 PM

我個妹之前畀台中邱X弘做雙下爬抽脂,手術後亦都冇咁腫~做完隔日都仲繼續係台中玩:smile_14:

超級灰小腸 2019-1-24 11:54 AM

[b]有朋友話他打完消脂針後腫到同豬頭一樣,恢復期都好長,然後要打好多次先有效,佢覺得花錢又冇效果,性價比冇咁高[/b]

paipaigirl1988 2019-1-24 02:27 PM

要有明顯效果應該要抽脂??
下爬抽脂E+傷口都好細
大概3-4個星期就差5多可以康復返

樓上純情的羊 2019-1-24 08:47 PM

打個ultra v 溶脂針, 打咗兩次, 效果唔錯,

安柏莉 2019-1-28 01:28 PM

瘦下巴有好多方法 埋線效果唔錯 大約keep到一年幾
抽脂手術比較針對大面積既脂肪剷除

容容兒 2019-1-30 01:57 PM

[font=Times New Roman][/font][font=Arial Unicode MS]我試過雷射溶脂[/font][font=PMingLiu] [/font][font=Arial Unicode MS]雙下巴冇左[/font][font=PMingLiu] [/font][font=Arial Unicode MS]效果好緊緻[/font][font=PMingLiu] [/font][font=Arial Unicode MS]我超鍾意[/font]
[font=Times New Roman][/font][font=Arial Unicode MS]之前有問過消脂針[/font][font=PMingLiu] [/font][font=Arial Unicode MS]驚有唔均勻既風險出現[/font]

sherrymeow 2019-1-31 06:24 PM

[quote]原帖由 [i]容容兒[/i] 於 2019-1-30 01:57 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=494184439&ptid=27982789][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
我試過雷射溶脂 雙下巴冇左 效果好緊緻 我超鍾意
之前有問過消脂針 驚有唔均勻既風險出現 [/quote]

你邊間做?做左幾錢?
頁: [1]
查看完整版本: 想瘦下爬可以做咩療程?抽脂好定係消脂針好?