查看完整版本 : [新加坡住宿]求推薦 (價錢:hkd500-700晚)

makfrederick 2019-1-16 08:55 AM

[新加坡住宿]求推薦 (價錢:hkd500-700晚)

大家有無$500-700一晚的新加坡酒店推薦?
之前已住左2晚$2000+的聖淘沙,回市區住2晚補補血

行程:只係在市內走走食野,因之前已去環球影城同聖淘沙
住邊區都ok,最重要近MRT (5-7分鐘腳程都得),乾淨企理就得,可以住得細

謝謝你

gigifung1108 2019-1-16 10:24 PM

你地多人住?我剛剛果個暑假就book左「胡姬酒店」一出地鐵過條馬路就到.....
我暑假期間,3晚,3人房(我是3大1小)都是$4000左右.......房算大同企理,附近又方便多野食

gigifung1108 2019-1-16 10:26 PM

順便提下......去聖淘沙記得用master card,好多野有折

Ugoz 2019-1-17 12:54 AM

[quote]原帖由 [i]makfrederick[/i] 於 2019-1-16 08:55 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=493488206&ptid=27975661][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
大家有無$500-700一晚的新加坡酒店推薦?
之前已住左2晚$2000+的聖淘沙,回市區住2晚補補血

行程:只係在市內走走食野,因之前已去環球影城同聖淘沙
住邊區都ok,最重要近MRT (5-7分鐘腳程都得),乾淨企理就得,可以住得細

謝謝你 ... [/quote]
我呢排都睇緊新加坡酒店,見Village Hotel Bugis 好似幾好,都有d 興趣想book,非旺日都係HK$7xx 一晚可住2大2小,都幾多好評,但實際好唔好我就唔知啦

[[i] 本帖最後由 Ugoz 於 2019-1-17 01:03 AM 編輯 [/i]]

makfrederick 2019-1-17 08:46 AM

我得2公婆

Tsundis 2019-1-19 10:33 PM

最近住Hotel classic by venue. 去East Coast 食海鮮好正,去Marina 都ok, 去Orchard 就耐少少
頁: [1]
查看完整版本: [新加坡住宿]求推薦 (價錢:hkd500-700晚)