查看完整版本 : 大家幾大開始注重皮膚護理?

peggie84 2019-1-15 10:14 AM

大家幾大開始注重皮膚護理?

今年已經27歳 細個完全唔理皮膚 生暗瘡又拎手去店搞到而家塊面毛孔好大又好鞋我都知係遲左開始保養但而家呢種初老年紀先黎保養仲有無得救講真…?

小美^^ 2019-1-15 10:47 AM

[quote]原帖由 [i]peggie84[/i] 於 2019-1-15 10:14 AM 發表 [url=https://ladies.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=493441132&ptid=27973683][img]https://ladies.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
大家幾大開始注重皮膚護理?
今年已經27歳 細個完全唔理皮膚 生暗瘡又拎手去店搞到而家塊面毛孔好大又好鞋我都知係遲左開始保養但而家呢種初老年紀先黎保養仲有無得救講真…? ... [/quote]
醫學美容一定有效

Eiffeltower05 2019-1-16 04:31 AM

我18歲左右

washaho 2019-1-16 03:54 PM

我16歲,因為多暗瘡,冇計

HohoTing 2019-1-16 09:32 PM

真係越早越好,我30頭先開始用有質素天然護膚品,但覺得都遲,好彩都有d 改善,紋係少左。應該25歲開始注意下,做好防曬,早d 訓,飲多d 水。

imhsewife 2019-1-20 07:04 PM

大學開始 中學都唔太理 大左比身邊同學影響 開始接觸下醫美 由脫毛到做機 打針果d 都試過 永遠唔會太遲 最緊要肯洗錢 哈哈

RReenn 2019-1-20 07:43 PM

早d keep當然好啦! 先注意生活/飲食習慣, 好大影響的

小雞叮叮 2019-1-21 04:36 AM

中2 3開始

extra00 2019-1-22 02:10 PM

[font=Times New Roman][/font][font=Arial Unicode MS]開始保養就會開始有效果[/font]
[font=Times New Roman][/font][font=Arial Unicode MS]可以試下做醫美[/font]
[font=Times New Roman][/font]

changenothingxx 2019-1-22 07:23 PM

中學已經開始,皮膚老左再救好煩

綠色U 2019-1-28 06:06 PM

聽講有啲人皮膚好好 走去護膚反而仲差~
真係好羨慕皮膚好既人:smile_13:

容容兒 2019-1-30 01:49 PM

[font=Times New Roman][/font][font=Arial Unicode MS]唔駛怕[/font][font=PMingLiu] [/font][font=Arial Unicode MS]可以搽密[/font]d[font=Arial Unicode MS]護膚品[/font][font=PMingLiu] [/font][font=Arial Unicode MS]做[/font]facial [font=Arial Unicode MS]打[/font]laser
[font=Times New Roman][/font][font=Arial Unicode MS]可以打透明質酸[/font][font=PMingLiu] [/font]hifu [font=Arial Unicode MS]我自己就係咁樣做保養既[/font]

bunnymen 2019-1-30 08:03 PM

18歲左右啦

天生枯燥的羊 2019-1-31 12:12 PM

中學開始keep

Kayla.l 2019-2-2 04:18 PM

20 歲左右
頁: [1]
查看完整版本: 大家幾大開始注重皮膚護理?