查看完整版本 : 禁術~五鬼運財

墨耀銘 2019-1-11 05:27 PM

禁術~五鬼運財

[attach]9205913[/attach] [attach]9205914[/attach] [attach]9205915[/attach]
茅山神功~~五鬼運財【禁術】

唔係禁止使用啊!只係需要用到【藏, 寄, 禁, 放】其中一系列(禁符)系統內的符與咒!

有D“時師”吹水話, 用家裏的五鬼方位(八宅九星內的五鬼位), 放些飾物, 麻糖餅仔, 咁就可以用到五鬼招財喎!真係流到呢~~~!

一般 “五鬼運財” 都只能在屋外納財的, 公司, 工廠 或 店舖門外造, 比較見效, 住家很少造的(除非是做大生意的大宅門外), 住家/住宅室内, 建議造文昌更佳!起碼小朋友會自動自覺, 攞起D書來睇, 又會入到心儀的學校(小/中/大學也可), 當然要小朋友配合啦!因為他/她們, 必需要早晚唸咒及上香!

“五鬼運財” 真係會用到, 本處唐(唐音=當)番的五鬼去工作, 五鬼都有專屬的“鬼代理”, 每位都有名稱的, 它們會代找當地, 合適又願意接受貢品的交換, 提供招喚貴人來的服務,

當然唔會真係去, 搬運D金銀珠寶來, 只能說, 會製造/創造些貴人來到, 或另類的貴客户, 會特然而來!點樣把握生財, 就要睇老闆自己造化啦!

墨耀 壇門
神通廣大無窮盡, 從心變換五行身!

ps : 【五鬼運財】貢品有幾樣係必須要的, 糖果/餅仔/香煙/白糖糕......等等!有時貢品真係會無啦啦失蹤了1~2件, 咁就立即補充返就OK!記得每5天就更換新的貢品!

ps :圖片由網上借用, 謝謝!
頁: [1]
查看完整版本: 禁術~五鬼運財