查看完整版本 : 呢行好有前景,大有作為

小小山地 2019-1-6 04:05 AM

呢行好有前景,大有作為

辛苦左一年,密集式陪訓,終於再升一級。

ywannal 2019-1-6 08:17 AM

[quote]原帖由 [i]小小山地[/i] 於 2019-1-6 04:05 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=492974737&ptid=27954204][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
辛苦左一年,密集式陪訓,終於再升一級。 [/quote]

陪訓係可以升級嘅,尤其當有狗公同姣婆一拍即合時,你係邊種

234282 2019-1-6 04:30 PM

升一cup,正!:smile_47:

234282 2019-1-6 10:57 PM

[b]去錯帖潻,不過話説有人話有前途又90個年薪又剩,即管吹下,90個一年相信是包了花紅居多,月薪估計六皮左右。[/b]

[b]宜家我有被動收入三皮加低端二皮人工,月入五皮,如果我失業,我仲有三皮,如果樓主失業,其實同所有打工仔一樣,是零收入。[/b]

[b]好好珍惜仲有工做,今年有,明年唔知有冇,畢竟是未落行業,流主以為自己成功,其實只係小數人仍有咁高人工,機會唔多,努力同機會不成正比,利豐利標股價插水,短線仲有CEO騙徒冇料呃一,二百萬一年,玩二年,公司才發現請了超高薪垃圾CEO騙徒,老千便已收了錢逃之夭夭。[/b]

[b]My son,儍仔周圍都係,老千亦多到呢,其他行都會可能出仲完,孭蠢出藏完,出條諗咩![/b]:smile_30:

[b]。[/b]

[[i] 本帖最後由 234282 於 2019-1-6 11:20 PM 編輯 [/i]]

我的百厭 2019-1-6 11:14 PM

唔出聲冇人話你啞㗎亞怨婦,呢度冇人有興趣知你搵幾多皮,淨係知你喺孭蠢界俾人收咗皮然後兜踎响蜜管界做個乞兒主任,然後唔知深深不忿定係想返又返唔到轉頭,日日遊走於兩個版之間,唔係叫人唔好做呢行就話果行D保安濕鳩,浄係發放負能量,從來無任何建設性建議。:smile_39::smile_39::smile_39:
頁: [1]
查看完整版本: 呢行好有前景,大有作為