查看完整版本 : 電話被hack 入

chak718 2018-12-30 06:05 PM

電話被hack 入

早幾日夜晚有一個不知名既電話WhatsApp 我
又係個啲呃水吹借錢個啲
點知真係問我借錢
之後第二日我send 左一幅圖去群組
突然昨晚既不知名電話就send 返個幅圖比我
但群組裡面既人我地全部都識
接著原來群組有兩個朋友同我一樣都比呢個電話WhatsApp 仲要同一時間

而家我想揾一個黑客高手幫我hack 入返佢電話 我想揾佢既位置揾佢出黎
錢唔係問題 最緊要揾到呢個人
我去過報警但警察唔理 話我冇損失
希望有黑客幫到我   價錢pm 我傾 
電話係59200255

東方加加速隊長 2018-12-30 08:15 PM

你要搵I.T人先啱

chak718 2018-12-30 10:57 PM

就係唔識  所以上網求助
想請高人打救  厚酬

chak718 2018-12-31 01:04 PM

有冇人幫到手

fymail 2018-12-31 03:31 PM

hack 別人手機是犯法的 :smile_34:

屢禁不改 2019-1-1 11:15 AM

樓主,後尾點呀??

chak718 2019-1-2 06:49 AM

攪唔掂 佢將我地群組既對話send 返比我地  有冇人幫到手 厚酬

@miu 2019-1-2 11:20 PM

呢啲唔係叫HACK呀, HACK一係就控制你部手機, 一係控制你個帳號, 但佢兩樣都無, 
佢HACK左你就唔只睇到你一個組群嘅對話, 

所以只有兩個可能性, 一係二十人當中有鬼, 一係二十人當中有人嘅伴侶係鬼,

一齊BLOCK Q左佢咪得囉, 成日收啲騙子電話唔通下下要搵佢出黎打咩.

Daviner 2019-1-7 08:51 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

平凡嘅貓 2019-1-16 06:26 PM

定係第二個人換左手機號碼再登入?我之前試過,我之前自己無Whatapp,之後用自己新嘅電話號碼登入,然後見到人地嗰個之前用過嘅Whatapp

gym626 2019-1-18 09:38 AM

香港人特別多屎忽鬼。 多數喺 情孽債。

你send返張 報案紙 差館門口嘅相 差館倒落口供嘅相 畀啲位5920 問題就解決

gym626 2019-1-18 09:40 AM

俾人偷睇咗手機 或者俾人偷 備份 呢啲唔係叫做 黑客

khinch 2019-1-25 02:33 PM

三思呀
頁: [1]
查看完整版本: 電話被hack 入