查看完整版本 : 聖誕沉默結良緣(一周年特別版)

劍山白 2018-12-24 07:44 PM

聖誕沉默結良緣(一周年特別版)

[attach]9142553[/attach][attach]9142553[/attach] [attach]9142558[/attach][attach]9142558[/attach]

[attach]9142557[/attach]

[attach]9142554[/attach][attach]9142554[/attach]

「大雄!我好開心呀!😁😁😄」

「靜香、點解呢😂😂」

「因為一年前既今日同你初相識、好在無拒絕你啫、如果唔系、我可能永遠講唔返嘢啦😜😜」

「咁咪做唔到宋師奶🤣🤣」

「師你過頭😝😝講到我好似大媽咁!等我話比Daddy聽😝😝」

「我地度緊蜜月、呢個海灘只得我地兩個、你Daddy、唔系、阿爸話你嫁左出去就唔管得咁多㗎啦🤣🤣」

[attach]9142555[/attach][attach]9142555[/attach]

「你唔使嚇我、Daddy話過如果你蝦我就話比佢知😎😎」

「你已成為人妻、有自己既家庭、要學識獨立㗎啦😅不如我同你影張相Send返去香港等佢地睇吓我地幾咁享受陽光與海灘啦😍」

[attach]9142556[/attach][attach]9142556[/attach]

「系呢、我地擺酒個晚、估唔到你既陳少娟都好戥你開心咁喎😃」

@又講Yvonne!@

「咁結婚系開心事嗎、我同佢都自小學系同窗、友情都仍存在既😀」

「你呀、唔系出左事都唔知、你原來有咁多女性朋友、我Feel到潘小姐Katy、Tracy、你兩個丫頭下屬、我個同事Aileen、Ruby、仲有Serena、全部都對你有好感😝😝」

「咁多一個朋友好過多一個敵人、但始終還是覺得你最好😍我地經歷過既事情、相信以後我同你永不分離、直到永遠!」

[url]https://youtu.be/TdB4cfu2Zr8[/url]

「大雄😬😬😍😍😍」

「靜香😍😍」。。。。

[attach]9142559[/attach][attach]9142559[/attach]

[url]https://youtu.be/OnFzNStsVag[/url]

[[i] 本帖最後由 劍山白 於 2018-12-24 10:47 PM 編輯 [/i]]

www9030 2018-12-24 07:48 PM

劍兄,聖誕快樂,原來有特別版,咁正

mark304170 2018-12-24 08:08 PM

聖誕節快樂

劍山白 2018-12-24 08:10 PM

[attach]9142657[/attach] [attach]9142658[/attach] [attach]9142659[/attach] [attach]9142660[/attach]

dogdogcatcat 2018-12-25 05:14 PM

聖誕快樂

:loveliness:

劍山白 2019-1-1 01:01 AM

[attach]9168520[/attach]

[attach]9168527[/attach]
[attach]9168525[/attach] [attach]9168522[/attach] [attach]9168523[/attach] [attach]9168524[/attach] [attach]9168526[/attach] [attach]9168521[/attach]

我和Zoe便互相擁吻、當我想進一步佔有她時、她向我耳語說道:「而家唔方便啦!」

我便追問說道:「那便下星期吧!」

Zoe 更低聲說道: 「也不行了、恐怕要十個月後。」

我幾乎來不切反應地叫了起來!

[url]https://youtu.be/feuS4xJNxU4[/url]
頁: [1]
查看完整版本: 聖誕沉默結良緣(一周年特別版)