查看完整版本 : SHOPAGE定SHOPLINE 好?

KZ3 2018-12-22 10:06 PM

SHOPAGE定SHOPLINE 好?

SHOPAGE定SHOPLINE (E+看到SHOPAGE有特價)好?或者仲有冇其他比呢2個更好?

自己E+做左遊戲帳號買賣一年左右,一開始生意都唔錯,但E+ 一個月得 3-5 客
就網上搵下點樣可以令到市場更加認識我,之後就想係google 賣廣告(之前已經放左大約6000-7000$ 係FB 廣告但成效唔高甚至虧蝕一半),本來諗住唔想開網站,因為其實帳號數量比較多,網上見到好多時都要[b]高階嘅計劃先有無限數量選擇[/b]。

[b][size=5][color=#ff0000]想問下除咗開網站真係無其他辦法?[/color][/size][/b]

I-HAVE 2018-12-24 07:33 PM

i am use shopolar,
100 item is free...:smile_15:

KZ3 2018-12-25 05:29 PM

但係SHOPLINE雖然貴但佢廣告方面好似做得好好

泰太簡單 2018-12-26 05:36 PM

[quote]原帖由 [i]KZ3[/i] 於 2018-12-22 10:06 PM 發表 [url=https://finance.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=492347484&ptid=27927218][img]https://finance.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
SHOPAGE定SHOPLINE (E+看到SHOPAGE有特價)好?或者仲有冇其他比呢2個更好?

自己E+做左遊戲帳號買賣一年左右,一開始生意都唔錯,但E+ 一個月得 3-5 客
就網上搵下點樣可以令到市場更加認識我,之後就想係google 賣廣告(之前已經放左大約6000-7000$ 係FB 廣告但成效唔高甚至虧蝕一半),本來諗住唔想開網站,因為其實帳號數量比較多,網上見到好多時都要高 ... [/quote]

what about SHOPIFY?

leeccl 2018-12-26 10:25 PM

覺得Shopifly 版面高級好多

大大大大蟲 2018-12-29 02:42 AM

有自己個網點都好啲

sandoeman 2019-1-8 09:52 AM

Shopify 冇中文

龍頭大阿哥 2019-1-11 01:14 AM

兩間都奶野......有人用shoxline 取消左服務都繼續被收錢

樹上紫色的希望 2019-2-2 03:43 AM

有生意就好

廚房疑惑的壽包 2019-2-18 11:43 PM

收錢幫你搞 28000 setup fee (15頁包ONLINE PAYMENT, 會員系統, BASIC SEO, GA)
月費另收 210
另外自己開網站同用FB差好遠 因為FB冇得落TAG, CONVERSION會好差
加上網站可以玩REMARKETING
頁: [1]
查看完整版本: SHOPAGE定SHOPLINE 好?