查看完整版本 : 少少老花 出邊部機好 平靚正大部

gym626 2018-12-15 01:18 PM

少少老花 出邊部機好 平靚正大部

是否鎖定華為? 有冇其他品牌更適合我

最好舊電夠勁 同埋充電快 成日睇馬煲劇 睇波 玩簡單遊戲 不玩第五人格 王者那些

我認識不深 初步睇過 8 X Max 1980元, 只有6+64,好似搵唔到 6+128。
91% 大屏比率 加水滴 設計 鍾意
想問有冇伏 whatsapp有冇延誤 Google map Google assist Google Play 用唔用到

mate 10 性能更佳 可惜 上面唔係全屏, 唔知麒麟 勁過上者 660 幾多

mate 20 X 全架機都鍾意 我隻手夠大 單手 借力 可以按到左上方 只有一個問題 五千五百幾元 貴過3000元好多 平價貴過二千元好多好多

謝回覆

okpak 2018-12-15 08:19 PM

小米 max3
合哂你要求

想好小小
就花多d買mate 系列

[[i] 本帖最後由 okpak 於 2018-12-15 08:52 PM 編輯 [/i]]

MobileHero 2018-12-16 04:38 AM

Note 10

卍萊恩卍 2018-12-26 10:48 PM

Nokia 8.1 (4+64GB) 
HK$2,780-3,800 
Xiaomi 小米 8 SE (6+128GB)
HK$2,450 
Xiaomi 小米 Pocophone F1 (6+64GB) 
HK$2,280 
8XMAX 係香港好似無行貨
mate 10 用970 比較舊CP低 所以個人認為以上3個都CP高 當中小米都係用最新845 但樓主似唔重GAME用家 Nokia 行710 都岩你

胃胃愛涼涼 2018-12-27 05:32 AM

紅米6:smile_o01:
頁: [1]
查看完整版本: 少少老花 出邊部機好 平靚正大部