查看完整版本 : Picoway真實過案!完成無P過圖!會不停分享我既對比圖!

商界平平賤嘴 2018-12-5 02:00 PM

Picoway真實過案!完成無P過圖!會不停分享我既對比圖!

當初我上去果時都心大心細,因為我都係朋友介紹我上去做,佢話免費唔一定好,所以我就走左去試佢果間$888試做價,之後就博一博,就買左$980一次做凹凸洞,因為佢地見我凹凸洞都好深,我試左好多方法海草直針果類又有,搽好多野又有,做過好多激光,C6,C8,FOTONA都有做過,用左好多時間去搞,不停比人SELL就不停試,哂左唔少錢,呢間反而無人SELL我,解釋等我自己唸左陣先買,無黑衫顧問,得治療師,同我過住去開果D唔同,我之前了解過一直無買既原因係果D大公司一黎就同我講4千幾蚊一次,太貴所以拖到依家,我呢張相只係做左兩次已經達到呢個效果,真心多謝介紹我去既呢位朋友,真係心入面笑出黎,講完希望你地唔好比人呃啦;P

[[i] 本帖最後由 商界平平賤嘴 於 2018-12-28 12:04 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: Picoway真實過案!完成無P過圖!會不停分享我既對比圖!