查看完整版本 : 衛訊清貨好盡力

95202681 2018-12-4 02:43 PM

衛訊清貨好盡力

見有C兄呢度講 衛訊二手當一手機賣,  我都覺得衛訊有問題

上星期我想買電話, 上網睇中 華為2019 Y9, 反正行貨間間都同價, 放工去德福衛訊, 話要買部藍色, 點知sales 話行貨只有黑色
然後開始sell 我 samsung J7, 話今日有6個人都想買部華為2019 Y9, 結果試過部samsung J7, 都轉左買J7
又踩部華為除左貴價機之外, 其他型號都唔掂, 開機又慢, 又無三卡槽, J7 爽幾多, 點點點

我猶疑緊, 無俾佢說

返去上網睇, J7 只有32G, 屏幕又5.5, CPU 又屎過Y9, Y9 都有三卡槽, 唔使2揀1, 4G RAM, 好爽, 解像度好過J7.

行貨唔係只有黑色, 係你無藍色啫, 豐澤獨家

對衛訊印象差哂, 同朋友講, 都有同感

sing2046 2018-12-4 05:38 PM

個部j7可能係水貨、好水位…所以落力售!

核心狂野的回覆 2018-12-12 05:28 PM

有啲咁既事! Sell俾阿毛就用到呢招啫!

床上不安的主角 2018-12-12 10:42 PM

賣到清貨機
Sales有好獎金

etopia 2018-12-14 10:51 AM

If want the lower price, suppose use the local price comparing site to source in O2O option, it can buy even better, anyway, trust Samsung quality only.
頁: [1]
查看完整版本: 衛訊清貨好盡力