查看完整版本 : HKBN續約定網上行快閃Offer

傻的蛙 2018-10-25 01:25 PM

HKBN續約定網上行快閃Offer

之前HKBN打黎續約話$150 100mb簽24個月,本身唔想煩諗住照續算,但岩岩見到網上行有快閃優惠 1000mb $168 簽36個月,有$680超市coupon,姐係免安裝費,大家點睇,個優惠話淨係網上落單先有,去到29號就完,好似奇奇怪怪咁,但又好抵有無Ching有聽過

奧里費吉魯 2018-10-25 04:16 PM

$680都OK LA,我個FD舊客續約咩都冇得送:smile_39:

小萌上廣州 2018-10-25 04:32 PM

你住私樓定公/居屋先?:smile_41:

yoyoyiu888 2018-10-25 05:58 PM

笨實左添!!:funk: :funk:
之前收我$680 安裝!
冇錢回!:smile_30:

on79on79 2018-10-25 08:05 PM

will $168 include  Modem price (monthly pay), free NOWtv, and free E box ??  Pls counter check wor

lyretail1969 2018-10-25 09:00 PM

用左10年,續约100m my TV 十家电,要我$189, 佢老美,又唔肯減,不停打黎烦Q你,決定$94HGC 1g mytv +家电,佢老美,hkbn 趕老客户。

[[i] 本帖最後由 lyretail1969 於 2018-10-25 10:55 PM 編輯 [/i]]

daniel1212 2018-10-26 06:59 AM

HKBN 話一定要跟 TVB SUPER,我話一定唔要,膠著情況下我叫佢下個月下打呢,我HKBN合約出年1月到期。

on79on79 2018-10-26 09:27 AM

hkbn has earned so much money for the last year !

s20120905 2018-10-26 05:49 PM

[quote]原帖由 [i]傻的蛙[/i] 於 2018-10-25 01:25 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=489496838&ptid=27805527][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
之前HKBN打黎續約話$150 100mb簽24個月,本身唔想煩諗住照續算,但岩岩見到網上行有快閃優惠 1000mb $168 簽36個月,有$680超市coupon,姐係免安裝費,大家點睇,個優惠話淨係網上落單先有,去到29號就完,好似奇奇怪怪咁,但又好抵有無Ching有聽過 ... [/quote]
我見到個宣傳,但唔覺有寫條款點回個680既

drivingdiver 2018-10-27 03:07 AM

完全唔明點解hkbn捆綁式sell tv super但一D甜頭都冇回俾客戶。一開口就話加30%,痴X綫!
成日打嚟話食餐飯都唔止,好似老x馮要俾$佢洗咁……
我試中移動,今日師父上嚟睇,甚本上除咗隻modem外,全部都係hkbn提供……
試速,用hkbn app, 1000m得560mb,中移有944...可能係hkbn部modem問題……
頁: [1]
查看完整版本: HKBN續約定網上行快閃Offer