查看完整版本 : 求1000 mb 寬頻新約

lion_123 2018-10-8 07:18 PM

求1000 mb 寬頻新約

求1000mb寬頻新約

drivingdiver 2018-10-8 09:10 PM

原本用hkbn,但間嘢真係愈嚟愈唔掂:
1) 近半年成日中途斷線,佢D人剩係識叫reset routers....但問題從冇好過……(一斷線兩部router都死哂,所以一定唔係屋企router問題)
2) 續約offer垃圾到爆,比較市場其他plan,根本就迫人用埋my tv super,又唔俾人唔要tv super,但又冇平過,完完全全0價值。但要送錢佢洗。
3) 請埋成班人不停打電話煩你叫你續貴約,一開口就話加60%。話完佢地nonsense 都一定加30%。成日打嚟話加幾十蚊食餐都唔止,但從冇諗過市場上冇乜服務可以兩年內加30%,離地到冇朋友!
我絕唔會俾多3O%等佢地請班人不停打電話叫人續貴約,但又冇真正價值帶俾客人!
我最後搏一搏,中移動$138……
有師兄話中移動都係租hkbn線喎

原始的OL 2018-10-9 11:19 AM

上smartone個online shop睇下1000M好似118

allen816 2018-10-9 12:00 PM

[quote]原帖由 [i]drivingdiver[/i] 於 2018-10-8 09:10 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=488617277&ptid=27767883][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
原本用hkbn,但間嘢真係愈嚟愈唔掂:
1) 近半年成日中途斷線,佢D人剩係識叫reset routers....但問題從冇好過……(一斷線兩部router都死哂,所以一定唔係屋企router問題)
2) 續約offer垃圾到爆,比較市場其他plan,根本就迫人用埋my tv super,又唔俾人唔要tv super,但又冇平過,完完全全0價值。但要送錢佢洗。
3) 請 ... [/quote]
認同🤦🏻‍♂️
頁: [1]
查看完整版本: 求1000 mb 寬頻新約