查看完整版本 : 男朋友同我離離合合好多次

chingsiuhuen 2018-9-5 10:40 PM

男朋友同我離離合合好多次

一齊咗四個幾月,分開咗3/4次,分開原因係大家唔夾。每一次分開之後第二日佢都會搵返我。到最近呢次大家覺得已經冇曬feel 所以真係分開,第二日佢都冇搵我。正當我認為我唔再愛佢 可以放低佢嘅時候,我先發現原來我世界好似冇咗佢唔得!佢同我所有嘅回憶全部係腦海一一浮現,佢所講嘅每一句說話都係個心入面!
佢曾經同我講過呢一世人有兩個女人係最愛佢而又最令佢擔心,一個係佢前度,一個係我。
因為我好唔捨得佢 所以我係wts status寫叫佢返黎我身邊,可能佢見到啦結果搵返我。最後依家一齊返!
大家其實點睇?我同佢都好驚又再分開😔

Viqueenie 2018-9-8 02:09 PM

4個月姐都話分幾次,應該唔夾,搵過個啱自己對自己好既。

微雨燕雙飛 2018-9-8 09:30 PM

未怕分開,縱使分開,亦都知美夢仍會在

babylima 2018-9-10 09:42 AM

分手唔好隨便掛口邊

小月妹妹 2018-9-13 04:22 PM

是旦啦

廚房花花腋下 2018-9-19 04:40 PM

搵過個啱自己對自己好既。

小窮鬼 2018-9-23 12:12 AM

蜜月期都三四個月,咁都可以分三~四次手,叻!

Cool魔1號 2018-10-4 10:32 AM

[quote]原帖由 [i]chingsiuhuen[/i] 於 2018-9-5 10:40 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=486840249&ptid=27694878][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
一齊咗四個幾月,分開咗3/4次,分開原因係大家唔夾。每一次分開之後第二日佢都會搵返我。到最近呢次大家覺得已經冇曬feel 所以真係分開,第二日佢都冇搵我。正當我認為我唔再愛佢 可以放低佢嘅時候,我先發現原來我世界好似冇咗佢唔得!佢同我所有嘅回憶全部係腦海一一浮現,佢所講嘅每一句說話都係個心入面!
佢曾經同我講過呢一世人有兩個女人係最愛佢而又最令佢擔心,一個係佢前度,一個係我。
因為我好唔捨得佢 所 ... [/quote]
咁直接識第二個了,無謂辛苦了

狐狸淺淺 2018-10-4 10:01 PM

:smile_35:辛苦了

zzzoe妹妹 2018-10-5 01:17 AM

你真係要諗清楚再一齊大家有無改變,如果無,可能都要反映下,或者take action

租奴之父 2018-10-27 12:43 PM

分手跟我啦

睇完牛去割禾 2018-12-13 02:22 PM

你還沒來,我怎敢老去

炎夏大大高潮 2018-12-14 03:30 PM

把明出面有西吊就要出面,無西吊未回來吊住先囉。

含情的獅子座 2018-12-14 04:38 PM

我都係四個月,分過兩三次每次一齊返我都想改變想解決晒啲問題 ,係佢就好似略過就算,問題只會一直存在。到而家我都唔知點啦。。。

ladycat 2018-12-16 03:44 PM

我也試過 最終我勇敢離開

雨中白滑的高潮 2019-1-14 03:20 AM

一齊4個月分開咁多次可以有幾中意

goodsupport 2019-2-7 10:22 PM

是愛就找人
頁: [1]
查看完整版本: 男朋友同我離離合合好多次