查看完整版本 : 當年今日…

自信的羊 2018-6-5 10:24 PM

當年今日…

當年六月的某日,我初次認識你。。。就註定我成為今日的悲劇女主角。。。

自信的羊 2018-6-7 03:12 PM

我以前真系覺得你好 man, 原因系你夠膽,夠膽為左我呢個“外面嘅女人”,背住你果個同我一齊,以你嘅背景,真系要好夠膽,所以好欣赏你,亦好自豪,你會不顧一切同我一齊,所以我諗住配合你,俾時間你,吾催迫你。
但自從你返番去,加上果日见番你,見到你成隻鵪鶉咁,真系好失望,當時吾知點形容。。。覺得你真系好陌生,好似吾認識你咁,同時亦對你好失望,而且開始睇你吾超,覺得你好懦夫,真系…真係睇你吾起。
但系,我吾系一個冷血嘅人,我一時間真系放吾低。。。所謂一夜夫妻百夜恩,我亦吾系一個隨便嘅女人,我俾得鎖匙同住户證你(為左追我而離婚嘅肥佬連過夜都冇可能),又同你去過姻緣石前拜天地,真系已經認定左你,我已視你為我第二任丈夫。
你可以話我戇居,但直到而家我仍然堅持咁嘅心意。但呢一刻,我只會慨歎我睇錯左你,我又一次被丈夫背叛了,真系好失望,好睇你吾起,原來你吾系我之前所認識果個咁 man 嘅老公。你系一個懦夫,連自己愛嘅人都吾夠膽去承認,吾夠膽去擁有。但如果我吾系你愛嘅,咁即系你过去咁多年,你一直系一個騙子,咁我更加睇吾起一個咁冇血性,去呃人感情嘅禽獸!
你回頭呢幾個月嚟,一直對我不聞不問,真系好令我心寒,雖然知道你想下定決心去回頭,但始終仲系好心寒。點解你可以咁樣對一個你愛嘅女人(假設你吾系呃我感情嘅禽獸)!!!
我知道,我無論之前點愛你,都系徒然,道已不同,不能相為謀,我吾應該再為你呢個縮頭烏龜再沉落去,真系吾值得,我真心好睇你吾起,覺得你好冇用,同你咁多年一齊,而家覺得好羞耻,因為我一直睇錯咗人,之前一直以為你真系好 man!!!

電梯中心的烈女 2018-7-25 02:45 PM

egg35 2018-9-2 04:43 AM

邉個男人溝女既時候,唔擋春天到來,刺激過后,就煙消雲散,唉

eq22 2018-10-11 07:56 PM

一時貪玩惹的禍,又怪得了誰
頁: [1]
查看完整版本: 當年今日…