查看完整版本 : master of corporate governance

stardust2011 2017-11-21 08:01 PM

master of corporate governance

見bu 既學費平d, 又可以用少半年就畢到業

請問 比較起poly cityu 的話,邊個好d?

in terms of 師資,認受性,畢業難易度

謝謝

DeltaDawn 2018-1-4 02:06 PM

咁好嘅問題點解冇認答呢?:smile_45: 我都想知道個答案。請問樓主係米報左今年嘅BU master?

維記牛奶 2018-1-31 11:43 AM

我都好想知.....上網搵唔到料,係咪BU近年先開呢個course?

讀得呢個都係為左個牌,可以平啲又快啲,應該好受歡迎先岩?但聽說,Poly既MCG好多年歷史,networking比較多,因為Poly出黎既係工作上遇到都係校友/師兄姐,會比較吃香......我都好猶豫去邊邊好......

midnightcowboy 2018-3-11 11:47 AM

The admission of the MBA programme Hong Kong class is temporarily suspended for 2018-2019.
Why is the admission of MBA Hong Kong class is suspended?

假如中心的星星 2018-3-13 01:20 AM

ICS 會試越來越難, 我都心思思諗緊報吾報HKBU 的MCG...
除左要做功課, PROJECT 外, 吾知要吾要考校內試....
同埋不知道是否易入難出...
頁: [1]
查看完整版本: master of corporate governance