查看完整版本 : 秘密基地-仙劍奇俠傳篇

九十後贏錢角度 2017-10-18 08:35 PM

秘密基地-仙劍奇俠傳篇

Hallo 餅主我來討論仙劍奇俠傳架 多多指教
:lDD_002:
[url=https://www.youtube.com/watch?v=u8YwQN-bMMw&index=126&list=PL9C8770B1D7D5D4BB]https://www.youtube.com/watch?v=u8YwQN-bMMw&index=126&list=PL9C8770B1D7D5D4BB[/url]

[[i] 本帖最後由 九十後贏錢角度 於 2017-10-18 08:45 PM 編輯 [/i]]

九十後贏錢角度 2017-10-18 08:36 PM

以下嚴重警告e 兩條友

loan xausel 麻煩你兩條仆x 有禁遠死禁遠

唔好好似隻跟尾狗敢樣跟住我 上次去到信長果跟都比你地兩隻狗跟到

真係好關心我 麻煩你地兩個有禁遠彈禁遠

面係人地比 架係自己丟 唔好怪我到時去你地果到問侯你全家上上下下

多謝合作:lDD_001::lDD_001::lDD_001:

[[i] 本帖最後由 九十後贏錢角度 於 2017-10-18 08:40 PM 編輯 [/i]]

九十後贏錢角度 2017-10-18 08:36 PM

投機篇:
[size=5][color=#ff00ff][/color][/size]
[size=5][color=#ff00ff]20/10 472 新絲路文旅 @1.36[/color][/size]

[[i] 本帖最後由 九十後贏錢角度 於 2017-10-20 10:42 AM 編輯 [/i]]

九十後贏錢角度 2017-10-18 08:37 PM

賽馬篇:

[[i] 本帖最後由 九十後贏錢角度 於 2017-10-18 08:42 PM 編輯 [/i]]

九十後贏錢角度 2017-10-18 08:42 PM

[size=5][color=#0000ff]足球篇[/color][/size]:

[color=#0000ff]18/10 祖雲達斯 對 士砵亭 角球大 [email=9.5@1.9]9.5@1.9[/email] [/color][size=7][color=#ff0000]中[/color][/size]

[size=5][color=#0000ff]19/10  歐霸盃 施連 對 哥本哈根角球 小[/color][/size][email=9.5@1.9]9.5@1.9[/email][size=5][color=#0000ff] [/color][/size][size=7][color=#ff8c00]輸[/color][/size]

[[i] 本帖最後由 九十後贏錢角度 於 2017-10-20 10:06 AM 編輯 [/i]]

九十後贏錢角度 2017-10-18 08:49 PM

禾又回來鳥

講返果隻收風料 果隻股 我聽個老細d 靚 係會賣野派特別息建議低位可以收集

另外我搵左隻一隻股票叫大海撈針

如無意外e隻係爆升股中的爆升股 增長點多到爆 我怕我講完個古仔 你地會個個all in哂去

我研究左10幾個鐘 未來絕對係沒得頂 建議回d 再買入 可以5.5果d位做收集

我目標價暫睇$10 長遠20 唔是講笑

e隻股票絕對係大海入邊果支針 我叫佢做[size=7][color=#ff0000]定海神針[/color][/size]:lDD_012:

與我隻濸海遺珠 有得揮 甚至有過而無不及

基本上等低d我會再加瑪:lDD_012:

[[i] 本帖最後由 九十後贏錢角度 於 2017-10-18 08:52 PM 編輯 [/i]]

koalalazy 2017-10-18 08:49 PM

支持90兄... :smile_o12::smile_o12::smile_o12:

九十後贏錢角度 2017-10-18 08:53 PM

到時千奇唔好問我追唔追得過 我唔會答你e d廢問題架:lDD_001: :lDD_001: :lDD_001:

一定到$10:lDD_003:

koalalazy 2017-10-18 08:54 PM

你啲形容詞真係好鬼正:smile_30::smile_30::smile_30:
:lct_22:lct_22:lct_22:lct_33

九十後贏錢角度 2017-10-18 08:55 PM

@
koalalazy

其實我講真架 我幫佢做左個全身檢察絕對係好股 有機會吉利式炒法:smile_13:

九十後贏錢角度 2017-10-18 08:59 PM

e隻野係另外一個老細比我本身果陣都係$4唔夠我以為佢點我 但佢最近e幾個月狂升特升

於是我對佢深入研究左 研究完 我不禁大叫oh my god:funk: :funk: :funk:

最近佢個走勢己驚動左唔小人 不過我唸班人唔知佢間公司有一種好專業的技術

沒記錯己經同國際知名公司簽左約

連李克強都舉哂手指

沒錯佢就係大海入邊果支針

我己吹哂雞買了

今次係武則天細佬  武酒雞:smile_22: :smile_13:

koalalazy 2017-10-18 09:00 PM

呢支定海神,勁勁勁:lct_33
90兄,幾時衝?

九十後贏錢角度 2017-10-18 09:01 PM

我一早沖左啦:smile_o13:

九十後贏錢角度 2017-10-18 09:02 PM

5 果陣有買 唸住等佢趺d 點知佢仲升 53 4 果陣又有買到 我成本價都唔平 但我睇$10:smile_o01: :smile_o11:

koalalazy 2017-10-18 09:03 PM

你係大戶,梗係比你:lct_32先啦:loveliness:

九十後贏錢角度 2017-10-18 09:07 PM

我幫你地試完毒 原來係一支好針:smile_o10:

e幾日我都要沽d野 草e隻 唔是講笑:smile_o05:

我唸之後都有機會現價超買得緊要 可能有一個回吐

[[i] 本帖最後由 九十後贏錢角度 於 2017-10-18 09:12 PM 編輯 [/i]]

lokei827 2017-10-18 09:19 PM

之前有跟過樓主啲秘密篇,想問依支針係咩針:smile_o06:

龍聞公 2017-10-18 09:22 PM

九十兄比D提示呢支咩針咁勁

金大嬸 2017-10-18 09:38 PM

嚟仙劍奇俠傳報道:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

股貴勝 2017-10-18 10:12 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

high到爆炸 2017-10-18 10:38 PM

Hi 90兄,我黎討論仙劍奇俠的:smile_53:

high到爆炸 2017-10-18 10:39 PM

[quote]原帖由 [i]金大嬸[/i] 於 2017-10-18 09:38 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=469576750&ptid=27000236][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
嚟仙劍奇俠傳報道:smile_o13::smile_o13::smile_o13: [/quote]
金大大:smile_38:

明日小蛋 2017-10-18 11:09 PM

好嘢,90兄有新屋 :smile_o13::smile_o13::smile_o13:

明日小蛋 2017-10-18 11:12 PM

[quote]原帖由 [i]股貴勝[/i] 於 2017-10-18 10:12 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=469578465&ptid=27000236][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
路過支持一下!:smile_o05: [/quote]

股貴兄好耐無見,最近炒咩股呀? :smile_o15:

金大嬸 2017-10-19 12:09 AM

:smile_o15:high兄好耐無見啦

金大嬸 2017-10-19 12:14 AM

:smile_o05:入鄉隨俗,呢度叫我李大娘,外號鐵掌飛鳳:smile_o02:
我地有討論仙劍奇俠傳架:smile_15:

九十後贏錢角度 2017-10-19 12:17 AM

搜索完畢 聞到水泥板快有開車的味道

明天沖[size=5][color=#ff0000]798 1313[/color][/size] 再加[size=4][color=#0000ff]1297[/color][/size] @ ~2.55

放入watch烈士 :[size=4][color=#ff8c00]2005[/color][/size]    [size=4][color=#ff8c00]1[/color][/size](有機會做牛子 睇多一兩日走勢)

沽38 2211 排0.23 沽左佢沒哂錢

388option我己清哂你地保重:lDD_007:

暫採用hit and run 798 目標0.9

438 睇下聽日點開有機會買埋 2343 穿$2追擊 257突破10.7 追入

另準備收集教育板快 6169 希望再趺多d:lDD_007:

[[i] 本帖最後由 九十後贏錢角度 於 2017-10-19 12:46 AM 編輯 [/i]]

九十後贏錢角度 2017-10-19 12:22 AM

另1371 下星期沒起息都準備換馬動作

暫目標定住0.28

九十後贏錢角度 2017-10-19 12:34 AM

加多隻180 入watch裂士 佢有古怪的味道

嚴重監察級別:lDD_007:

[[i] 本帖最後由 九十後贏錢角度 於 2017-10-19 12:37 AM 編輯 [/i]]

明日小蛋 2017-10-19 12:57 AM

1177 係咪仲有得升? 入唔入得過? :lDD_007:
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 秘密基地-仙劍奇俠傳篇