查看完整版本 : 請入黎俾下意見

Brown 2017-2-7 06:33 PM

請入黎俾下意見

大家可唔可以幫手評下理
睇下呢張poster
[attach]6481386[/attach]

我係呢間dup標 話明80蚊一個人我先上去
去之前打去問都話係80蚊 完
上到去 話2個人先會計80蚊一位 一個人收100蚊
佢右下角個句 係咪大唒先?
係咪就免左個責任?
有無違犯到商品說明條例 作出商品虛假陳述
唔係話20蚊多錢 係咁樣誤導消費者
生意咁做架咩?
大家評下理

gototimlee 2017-2-8 11:25 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

fb182a0f2e0cd4 2017-2-10 09:58 PM

你所講嘅優惠已經逾時,只要你有親自上嚟我地門市都會見到我地展示牌上的新優惠。首先我地先不論你是否係同行或都多謝你對本店嘅免費宣傳!但在此本公司聲明無論新舊優惠並無對消費者進行任何強逼性消費,在收取任何費用前會告知客人應支付金額及任何消費優惠,在每位客人同意之下先收取款項,所以並不存在樓主所講嘅違反商品條例及虛假陳述,任何商品都係明碼實價,從來沒有損害客人利益,只有不斷有新優惠回饋客人對本店的支持。請樓主將此帖更改或刪除對本店的惡意誹謗及提供虛假信息而造成本公司名譽損害的所以資訊,否則本公司將保留法律追究.  Hinitori darts shop啟

fb182a0f2e0cd4 2017-2-10 10:09 PM

你所講嘅優惠已經逾時,只要你有親自上嚟我地門市都會見到我地展示牌上的新優惠。首先我地先不論你是否係同行或都多謝你對本店嘅免費宣傳!但在此本公司聲明無論新舊優惠並無對消費者進行任何強逼性消費,在收取任何費用前會告知客人應支付金額及任何消費優惠,在每位客人同意之下先收取款項,所以並不存在樓主所講嘅違反商品條例及虛假陳述,任何商品都係明碼實價,從來沒有損害客人利益,只有不斷有新優惠回饋客人對本店的支持。請樓主將此帖更改或刪除對本店的惡意誹謗及提供虛假信息而造成本公司名譽損害的所有資訊,否則本公司將保留法律追究.  Hinitori darts shop啟

Labbb 2017-2-11 01:11 AM

呢頭話完人,嗰頭就上去幫襯。一句講曬啦:損人不利己,何必呢?有著數咩去攞囉!  既然係2個人先係80,你咪搵個朋友一齊囉,唔通你連朋友都無咩!你估你整呢啲野可以搞到人咩,我上到去火鳥啊,人地日日爆場啊,免費同人宣傳咁on9!

gototimlee 2017-2-14 01:41 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
頁: [1]
查看完整版本: 請入黎俾下意見