查看完整版本 : 這麼近、那麼遠(15)

地獄強勁的水樽 2016-9-12 12:36 PM

這麼近、那麼遠(15)

同賤男的問題到現在也還沒有解缺,之後佢又返嚟嗌反話以後唔搵嗰個女人,講到我要他走他就好激動地那刀出來想斬我,那一刻個心就死了為仔女有個完整的家庭那好比多次機會大家,又話什麼我再去搵佢就唔駛講野張佢袋野放係門口佢自己自動消失,点之全都係大話,幾日前又比我知道佢去左個大陸雞到…… 那我就同奶奶一齊諗住趕個賤人走,我奶奶真係對我好好居然會同新抱夾埋趕自己個仔走…… 我奶奶仲話為咗安全起見所以執好袋嘢攞落去樓下公園多人地方畀番佢,因為驚佢發癲對我不利
   我約佢放工返到嚟我哋約喺樓下公園地方等,之後見到佢我就畀番袋嘢佢叫佢走,但佢話要坐低大家傾下我同佢講到咗而家都冇乜嘢可以好講啦! 佢堅持好坐低睇下你個賤男有咩好講啦! 因為公園比較多人所以我都唔擔心…… 之後佢我開始粒一大輪廢話又話要找婚姻輔導又話會點改又話同佢冇可能嗰啲廢話!之後我奶奶同我講話因為想層樓個名轉返畀佢所以叫我唔好激動, 就畀佢返嚟等待轉名之後再算…… 那個賤男喺我面前打畀嗰個大陸雞、同佢講話玩下又話當佢係雞咋……以後都唔好再搵佢,好我就聽奶奶說話比佢返嚟啦!
頁: [1]
查看完整版本: 這麼近、那麼遠(15)