查看完整版本 : 一人一隻心目中的Online Game王

cokkingmama 2011-10-19 10:14 PM

淨係玩過Starcraft同Diablo

VsiuK 2011-10-22 10:37 PM

曙光2~最多回憶嘅GAME

s2574186 2011-10-24 01:29 PM

魔力寶貝

。阿明。 2011-10-24 05:17 PM

巨商, 王從無理被封ac後,依家無玩了,同埋封書貴到咁,無心機玩

俗先生 2011-10-24 05:41 PM

60年代既魔獸世界真係好好玩
不過由一出70開始一直差落去

ga帥 2011-10-25 04:23 PM

ro~肯定係:loveliness:

23389089 2011-10-26 05:21 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

windowuk 2011-10-28 02:35 PM

金庸群俠傳Online

ray268 2011-10-29 12:17 AM

RO冇法取代,咁多年都係覺得ro最好

嘛嘛屁 2011-10-29 09:24 AM

仙境超好玩

[url=http://m.discuss.com.hk][img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg[/img][/url]

moonmoon123456 2011-10-29 11:15 AM

魔力寶貝  由其係早期 可能係第1隻ONLINE GAME既關係 玩第2隻GAME 冇左最初果種感覺

kevin2556 2011-10-30 08:42 PM

HP火線特戰隊

froglok 2011-10-30 10:30 PM

Diablo, UO, everquest, DAoC, WoW:smile_o12:

onecrem 2011-11-3 02:09 AM

最好玩係瑪奇...
呵呵...我呢~
第一隻online game就係佢啦,玩左幾年鳥~
中間斷斷續續咁~但係都係離唔開佢~
家陣d OLG我都唔岩既.唉~:smile_14:

抽水皇帝 2011-11-5 01:34 PM

睇下你幾大啦...如果我既話小學時代係魔力寶貝!!到而家我都好想成日搵D私服黎玩...冇得頂

yans601 2011-11-6 08:47 PM

cso

稿草光 2011-11-10 12:05 PM

天外

龍族

RO

陪伴住我童年

壞蛋他爹 2011-11-13 10:04 AM

古龍吧~~這次我第一次的ONLINE GAME

siu80 2011-11-14 06:28 PM

金智冠的 - 人在江湖
[url=http://xmud.co.cc/]http://xmud.co.cc/[/url]

月弓二 2011-11-14 06:34 PM

彩虹冒險啦更係:smile_o12:

shawnsosos 2011-11-14 08:10 PM

夢幻西遊

冷月影翔弓 2011-11-22 01:45 AM

好懷念n年以前天堂2未收錢

最上恭子 2011-11-22 11:53 AM

我心目中係 少林傳奇~ :smile_o05:

yudo3864 2011-11-22 04:07 PM

Fantasy earth zero
唔同一般傳統無止境升lv game
個人技術+團隊合作尤為重要

好多人會問 : 依加先玩會唔會太遲 / 追唔上?
答 : 唔會,封頂都係40lv ,基本上一個月左右已經封頂。

wc880218 2011-11-23 01:47 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

ming_ming_ming 2011-11-24 02:34 AM

ro
玩左2年:smile_o06:

225948171 2011-11-24 03:36 AM

石器 古龍 天堂

adeeadee 2011-11-25 09:15 PM

37 21^^"

oscarting1995 2011-11-25 11:24 PM

回覆 144# 的帖子

咁點解你唔講魔獸世界:smile_o04: :smile_o11:

wantforgot 2011-11-26 02:19 PM

1999=金庸,2000年=古龍,2001年=三國演義online,2002年=ro仙境,打後就玩過無數online games,值得一提的:童話,千年,天外,吞食1,天地玄門,天堂,魔獸,巨商,希望,亂,暗黑傳說,龍驅,石器,魔力寶貝等等
每個時代都有1d代表性的遊戲,都陪住不同年代出生的人,所以,你玩咩遊戲長大,你就系咩年代的人,有咩年代的回憶!
so far玩咁多遊戲,最好玩的遊戲系ro仙境,千年(最最好玩,一陣系汁左),希望同暗黑傳說!你應該知道我系咩年代的人!:loveliness:
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 一人一隻心目中的Online Game王