查看完整版本 : 狗主狗隻既同樂日!!!!!

ssillyka 2010-12-28 02:59 PM

狗主狗隻既同樂日!!!!!

:loveliness:本人係學生,正為一間非弁利既機構幫手宣傳搞活動,想睇下大家既意見

想問下大家
如果係九龍灣petmax 到搞個類似狗主狗隻既同樂日,同樂日會有一個小型既分享會、狗隻競技賽、聚餐時間、抽獎環節大家會有興趣參加嗎?
收費既range 大家prefer 幾多? 估計收費會係around 50-80
如有旅遊巴接送會唔會增加大家參加既意欲?:smile_41:

因為我擔心參加者既人數:smile_13:,而本人對該方面既了解唔多,所以想問下大家狗主既意見!!!!!!!!!!!
俾d 意見我關於點樣先會吸引到大家去參加鴉!!!唔該晒!!!!!

Thanks!!!

first2m 2010-12-28 06:07 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

MissySexy 2011-1-4 02:18 PM

如果有呢d活動我都想參與呀..
聽落唔錯..而且我未參加過呢種gathering
大家可以分享一下心得:loveliness:

an-net 2011-1-9 03:34 PM

個想法幾好 有興趣!我各得收費要視乎番聚餐食啲咩,好似樓上果位網友意見 人狗自助餐幾好 未試過 好有興趣!收100 up 都想黎食 :)

[url=http://m.discuss.com.hk][img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg[/img][/url]

頓豬 2011-1-18 01:02 PM

支持搞多些如此聚會。

Ada207 2011-1-20 03:08 AM

好喎~咁有無分咩狗種族架?或者分大細狗咁..?

豬鼻雞 2011-1-24 02:30 AM

我相信呢類活動好容易就吸引到人參加
好多狗主都想比佢地既狗狗識多d朋友  同出去玩多d既~
只要宣傳做得好d  比多d人知道 就得架啦~^^
一定會好多人想去架!! ;P

收費我覺得$100 - $120 都可以接受
好多狗主都好捨得既,,  最重要活動內容豐富

旅遊巴  我就覺得唔太需要  
因為每個人既出發點都唔同
狗主去旅遊巴集合點又係要自己塔車先既....咁不如直接塔去活動地點.....

除非你既旅遊巴集合點係離活動地點好遠
例如"屯門" "大埔" "沙田" "荃灣" "旺角" 香港仔".......咁各區一架車......
如果唔係我就覺得旅遊巴唔太必要.....

狗仔野食  睇下呢間好無  我見佢d蛋糕幾靚
[url]http://hk.myblog.雅虎.com/lab_bakery[/url]

另外,,如果有狗狗表演show都唔錯呀~
狗狗表演 我會推薦 <爆炸猛男>
你可以上網搵下佢地  好精彩架!!~

sampeter02 2011-1-25 12:13 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

RaYCha\/ 2011-1-26 03:14 PM

支持呢d活動....*
等狗主同狗仔可以多d交流...^^

judymore 2011-2-8 11:35 AM

有的話我都會join, 每人平均$100-$150就一定join,
我贊成有shuttle bus, 旺角出發應該好d!

pianoya 2011-2-18 05:57 PM

如果要參加,點樣報名既?係網上報名定係?宣傳活動要做好d wo
頁: [1]
查看完整版本: 狗主狗隻既同樂日!!!!!