註冊 登入

三星 EVO+ 128GB

三星 EVO+ 128GB E-mail 此主題給朋友

回覆 引用 TOP

水貨 !!!

香港先賣 250 , 十年保養

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2018-5-15 18:57 發表

水貨 !!!

香港先賣 250 , 十年保養
根本買唔到行貨⋯

引用:
原帖由 68924 於 2018-5-15 18:58 發表

根本買唔到行貨⋯
U3 即代表持續寫入得30MB/S

CPU:  AMD Athlon X4 860K
M B:  ASROCK FM2A78M-ITX+
GPU:  Yeston R7 240 2G
PSU:  GTR 500W
RAM:  Tigo 8G DDR3 1333 *2
HDD:  SEGATE 500GB
引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2018-5-15 07:10 PM 發表

https://www.sdcard.org/cht/consumers/choices/speed_class/img/video_speed%20class_01.jpg
唔好玩啦,唔係得而係起碼 30MB/s ,即係可以多過。

引用:
原帖由 Snowwind 於 2018-5-15 20:08 發表

唔好玩啦,唔係得而係起碼 30MB/s ,即係可以多過。
你識條鐵呀 ED平價sd卡行TLC,一持續寫多小小就降速。

引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2018-5-15 09:17 PM 發表

你識條鐵呀 ED平價sd卡行TLC,一持續寫多小小就降速。
大姐,不如你買張返黎做個 Test  先啦。如果網上搵到 Test report 都得。

引用:
原帖由 Snowwind 於 2018-5-16 02:15 發表

大姐,不如你買張返黎做個 Test  先啦。如果網上搵到 Test report 都得。
唔好白痴啦, E家是你質疑我, 還要我找証明

你唔好信囉!! 我又冇迫你信!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2018-5-15 07:10 PM 發表

如果照咁睇,
即係連USB 2.0 的60MB/sec速度都用唔盡?
但其實, U3已經係U系列之中的最高等級?
其實呢D卡, 個價都好似好貴, 點先買到適用?
SSP黃金扶手梯一上到去, 有間好多人圍住睇價.....
果度好多卡賣。

個人簽名: 黃金工程 (256 字節以內)

回覆 引用 TOP

無貨就唔會 , 無錢就大有人在 , 由上年最高價 380 , 回落到 250 , 仲係行貨 , 我已經用第二張 , 拉歌 wav flac 24 96 , 大約 50 - 60 多少少 之間 , 無標稱 90 Mb/s 咁高 , 60 Mb 已經好好了 , 當然你個 adaptor 廢 , USB壞壞地行唔足速就再低啲 。

附件

2018-5-16 07:51 AM

無用過真係唔好 9 up , 好易穿煲

熱門搜尋: 西裝訂造 耳環 時裝 名牌

回覆 引用 TOP

10 年

附件

2018-5-16 07:53 AM

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2018-5-16 07:51 發表

無貨就唔會 , 無錢就大有人在 , 由上年最高價 380 , 回落到 250 , 仲係行貨 , 我已經用第二張 , 拉歌 wav flac 24 96 , 大約 50 - 60 多少少 之間 , 無標稱 90 Mb/s 咁高 , 60 Mb 已經好好了 , 當然你個 adaptor 廢 , USB壞壞地行唔足速就再低啲 。 ...
咦間鋪係唔係黃金扶手梯一上到去, 有間好多人圍住睇價果間

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2018-5-16 07:53 發表

10 年
什麼水貨代理?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2018-5-16 12:08 PM 發表

咦間鋪係唔係黃金扶手梯一上到去, 有間好多人圍住睇價果間
樓下電梯旁邊行一圈 , 好快就揾到 , 平樓上 5-10 蚊 , 行一圈邊間平邊間買

23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。