註冊 登入

真係點解重未出?am4既雙路主板等到出ryzen 2都未有!

真係點解重未出?am4既雙路主板等到出ryzen 2都未有! E-mail 此主題給朋友

話實∼ryzen都已經出左一段錦長既時間∼
剛推出就已經能支援雙路∼
但到而家都係空有功能∼沒主機板推出!
迫人地用Intel∼二手Xeon唔知搞乜又升價!
有沒師兄知發生乜事????

引用:
原帖由 jerome2003008 於 2018-1-12 15:18 發表

你買到的Xeon是洋垃圾

AMD新U邊有咁快

CPU:  AMD Athlon X4 860K
M B:  ASROCK FM2A78M-ITX+
GPU:  Yeston R7 240 2G
PSU:  GTR 500W
RAM:  Tigo 8G DDR3 1333 *2
HDD:  SEGATE 500GB
可能1出就玩4p都唔定

引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2018-1-12 03:27 PM 發表

你買到的Xeon是洋垃圾

AMD新U邊有咁快

你都Kai既∼
係人都知洋垃圾啲嘢齊啦∼唔好講啲係人都知既嘢先得嫁∼唔知就唔好出聲∼計續推你果啲i5先係正道丫嘛∼amd同雙路既嘢∼你講出來失你身份呀!
就講新U錦講啦∼intel Xeon LGA2066都已經有es既雙路主板啦∼下一次既Xeon w應該就會同期推出∼
反觀AMD∼係推出到而家差兩個月就一年啦∼連測試板都未有∼

熱門搜尋: 旅遊保 借貸 樓宇按揭 信用卡優惠 保險 旅行保險 家居保險
引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2018-1-12 05:48 PM 發表

可能1出就玩4p都唔定
佢一開始就已經講話支持4u,同時出都唔出奇∼
不過到而家都未有任何Es板既消息∼
∼樓上爆妹可能唔知道∼洋垃圾es既Xeon CPU係不鎖頻∼想點超都得∼
洋垃圾既1950x都已經有了∼不過比較少錦解∼

引用:
原帖由 jerome2003008 於 12-1-2018 18:13 發表

佢一開始就已經講話支持4u,同時出都唔出奇∼
不過到而家都未有任何Es板既消息∼
∼樓上爆妹可能唔知道∼洋垃圾es既Xeon CPU係不鎖頻∼想點超都得∼
洋垃圾既1950x都已經有了∼不過比較少錦解∼
AMD一向多路處理器發展得相當理想, 只係D人著重家用X86產品, 冇留意其他

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jerome2003008 於 2018-1-12 18:01 發表

你都Kai既∼
係人都知洋垃圾啲嘢齊啦∼唔好講啲係人都知既嘢先得嫁∼唔知就唔好出聲∼計續推你果啲i5先係正道丫嘛∼amd同雙路既嘢∼你講出來失你身份呀!
就講新U錦講啦∼ ...
今日真係學__左好多野!

熱門搜尋: 結婚對戒 西裝訂造 crystal
CPU:  AMD Athlon X4 860K
M B:  ASROCK FM2A78M-ITX+
GPU:  Yeston R7 240 2G
PSU:  GTR 500W
RAM:  Tigo 8G DDR3 1333 *2
HDD:  SEGATE 500GB

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jerome2003008 於 2018-1-12 03:18 PM 發表

俗語有話:『有商自然有機,無機自然冇商…』

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jerome2003008 於 2018-1-12 06:01 PM 發表

你都Kai既∼
就講新U錦講啦∼ ...
我見你呢個post完全唔夠膽出聲就知道我對呢樣嘢唔夠你熟所以無為多嘴畀意見!

熱門搜尋: 永久脫毛 假髮 髮尾油
引用:
原帖由 xieling 於 2018-1-13 01:17 PM 發表

我見你呢個post完全唔夠膽出聲就知道我對呢樣嘢唔夠你熟所以無為多嘴畀意見!
其實企都係逃佬交一、兩萬學費買洋垃圾,先學識,正所謂經一事長一智也…企亦唔係乜嘢高人,冇乜大驚小怪…

熱門搜尋: 孕婦奶粉 maternity 初生嬰兒 嬰兒食譜 親子活動 產後修身 bb會

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。