註冊 登入

專業電競椅…

專業電競椅… E-mail 此主題給朋友

HK$2,199,邊忽值?買佢會唔會覺得好弱智…

呢排成日睇人地直播打LOL
見到D台主坐係張電競椅到
好似好型好PRO咁
我大大話話都玩左6年LOL 我諗升唔到RANK可能係因為
我張凳未配合到我LOL水平..自問有大師實力
我同老豆講如果買左張椅我有機會打職業
大把前途..仲比左FAKER D收入比佢睇
點知佢話我點解咁大個人都仲咁撚ON9...生舊叉燒好過生我
唉..依加D怪獸家長真係..唔識尊重仔女追夢既理想
只係識一味叫人讀書...做律師醫生..真係好膚淺

引用:
原帖由 賓賓戰術大師 於 2017-11-13 11:42 PM 發表

好似好型好PRO咁
大把前 ...
咁你打機賺到錢…咪送架車、送層樓俾企,企咪話你乖乖豬囉…

引用:
原帖由 lastseduction 於 2017-11-13 11:47 PM 發表

咁你打機賺到錢…咪送架車、送層樓俾企,企咪話你乖乖豬囉…
屌 我屋企又係咁樣阻住我做職業選手

話說陳晚我打緊LOL個陣
我老母無端端捧碗湯入黎叫我飲左佢
咁打緊LOL又點分神飲湯 咁咪話一陣飲
點知我老母5分鐘入黎煩我一次
最後我頂唔撚順係佢面前倒晒佢碗湯落地下
跟住佢眼濕濕扮委屈咁拖返乾撻地
我心諗你一開始唔好咁煩咪得囉 你逼我飲我就係都唔飲呀你吹咩

引用:
原帖由 賓賓戰術大師 於 2017-11-13 11:51 PM 發表

點知我老母5分鐘入黎煩我 ...
買張呢D俾你老母坐,企坐得C服…咪唔擾你囉…

回覆 引用 TOP

幾舊水之馬…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lastseduction 於 2017-11-13 23:39 發表

HK$2,199,邊忽值?買佢會唔會覺得好弱智…

膠腳 膠輪 都$2XXX

我敢講, 淘寶$800 必然好過佢

圖片果張電競椅淘寶$3XX有

CPU:  AMD Athlon X4 860K
M B:  ASROCK FM2A78M-ITX+
GPU:  Yeston R7 240 2G
PSU:  GTR 500W
RAM:  Tigo 8G DDR3 1333 *2
HDD:  SEGATE 500GB
引用:
原帖由 賓賓戰術大師 於 2017-11-13 23:42 發表

好似好型好PRO咁
大把前 ...
FAKER D收入夠買電競椅嗎???

電競生涯好短, 30歲以上反應唔夠18 22 來 ,

到時冇知名度連做教人打機導師都唔得!!!

就算比你做到導師, 4X歲就唔會有人搵你, 你要明白18-22係唔會找個呀怕教打機!!

到時如果有D錢可以等日子, 冇錢就卜街, 4X歲做咩好???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賓賓戰術大師 於 2017-11-13 23:51 發表

點知我老母5分鐘入黎煩我 ...
你業餘都唔係, 學咩人打機!!!

先買個耳機, 左右聲分得好之餘 你老母聲音又影響唔到你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2017-11-14 01:24 AM 發表

你業餘都唔係, 學咩人打機!!!

先買個耳機, 左右聲分得好之餘 你老母聲音又影響唔到你
教精你,上次老母佢又係唔肯買電競椅比我,搞到我上唔到菁英。我即刻成^啲湯同飯餸掃曬落地,再打到佢仆街佢先肯去財仔借錢買張平既比我

窮人思維真係好撚恐怖,而加我付出就係想令屋企脫貧又講既都唔明

共勉之,戰場見

引用:
原帖由 賓賓戰術大師 於 2017-11-14 02:10 發表

教精你,上次老母佢又係唔肯買電競椅比我,搞到我上唔到菁英。我即刻成^啲湯同飯餸掃曬落地,再打到佢仆街佢先肯去財仔借錢買張平既比我

窮人思維 ...
成^啲湯同飯餸掃曬落地,再打到佢仆街佢先肯去財仔借錢買張平既電競椅比你...

不如你教下我點打先唔會輸LOL

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2017-11-14 01:05 AM 發表

膠腳 膠輪 都$2XXX
我敢講, 淘寶$800 必然好過佢
圖片果張電競椅淘寶$3XX有
不過運費都要半張椅價錢…

引用:
原帖由 lastseduction 於 2017-11-14 09:22 發表

不過運費都要半張椅價錢…
200蚊內有幾多

雙11賣千4,咦張你想點調都得

值得9衝  http://v.cvz5.com/h.wTv8uN

熱門搜尋: 二按 借貸 財務公司 物業貸款 保險 估價物業
引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2017-11-14 10:51 AM 發表

200蚊內有幾多

雙11賣千4,咦張你想點調都得

值得9衝 http://v.cvz5.com/h.wTv8uN
呢D好睇唔好使,單薄冇踏實感,我試過…汽車坐墊係最C服,信我…

47 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。