註冊 登入

[Smartone寬頻集中討論] 網上獨家$87 100M/ $124 1000M

本身用hkbn, 師傅安裝時咩都唔使做就轉左smt

熱門搜尋: bb 初生嬰兒 DHA
引用:
原帖由 ycc113 於 2017-3-6 06:27 PM 發表

本身用hkbn, 師傅安裝時咩都唔使做就轉左smt
我排到3月11裝 希望到時師傅都可以好似你咁用舊線 唔使又拉多條入屋

回覆 引用 TOP

我都係3月11日SMT上來裝, 上個月話拉唔到主線, 今次第二次搵較有經驗師傅來, 希望裝到啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KWONGCM 於 2017-3-7 03:38 PM 發表

我都係3月11日SMT上來裝, 上個月話拉唔到主線, 今次第二次搵較有經驗師傅來, 希望裝到啦
原本用咩?

回覆 引用 TOP

原本屋企係無上網, 用WI FI蛋, 但好麻煩, 所以試下用SMT

回覆 引用 TOP

又做番8折....#1已更新

回覆 引用 TOP

終於無痛轉台
師傅上黎轉過個電話插頭 線都唔使拉
裝100M 用電腦接線有測試有9XM
同之前一樣無走樣
早走早著 "傷港身痕" 88

回覆 引用 TOP

想轉。有無人用緊。可分享下速度如何

回覆 引用 TOP

留位睇實最新有咩優惠。

企硬,唔click嘢,向毒果說不。
教協人渣=洗腦專家=黃師出膠徒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ana99999 於 2017-3-13 02:24 PM 發表

想轉。有無人用緊。可分享下速度如何
先前有其他ching話同hkbn無分別

熱門搜尋: bb 初生嬰兒 DHA baby

回覆 引用 TOP

今朝上網入晒資料申請,信用卡付款後話系統錯誤
打上cs問,話冇我記錄,叫我等幾個鐘之後等電腦放返個位出黎之後再申請一次。
我冇理佢,收線之後再申請,點知就話我住個單位已經冇晒位!
再打下去問,佢話我申請期間可能比人搶左個位喎,係咪咁岩呀?我覺得係佢hold 住左囉
由今朝到而家我都仲未申請到....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ppooiiu 於 2017-3-16 09:46 PM 發表

今朝上網入晒資料申請,信用卡付款後話系統錯誤
打上cs問,話冇我記錄,叫我等幾個鐘之後等電腦放返個位出黎之後再申請一次。
我冇理佢,收線之後再申請,點知就話我住個單位已經冇晒位!
再打下去問,佢話我申請期 ...
會唔會係個錯誤時hold住左你個port位?

可以留名叫CS一有port位call你?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 angelasiu 於 2017-3-17 03:01 PM 發表

會唔會係個錯誤時hold住左你個port位?

可以留名叫CS一有port位call你?
我都覺得係hold住左我個port位.........我有留名叫CS一有port位call我

到而家都仲係冇位.............可能要死死氣用返PCCW....

回覆 引用 TOP

請問各之前有用HKBX轉SMT師兄,我5月18到期, 如果我係18號前轉台,會唔會罰錢?你地轉台係合約之後定之前? THANKS
**我打去HKBX問就話冇問題,但SMT又話可能會罰錢,叫我問清楚,所以想了解下你地轉台情況

回覆 引用 TOP

想問如用開HKBN bb100 轉用 SMT 是否必定要入屋做功夫換 插頭及拉新線?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。