岩岩3寬頻上來推銷

岩岩3寬頻上來推銷 E-mail 此主題給朋友

岩岩3寬頻上來推銷

佢同我講 $120 300m 24個月 (just 上網

之後又要我即時簽 聽日就裝 仲補貼返合約差價比我 (好似好急咁

連諗都唔比我諗

想問有冇師兄試過3寬頻...伏唔伏?

引用:
原帖由 wongwoody 於 2013-4-29 09:55 PM 發表
岩岩3寬頻上來推銷

之後又要我即時簽 聽日就裝 仲補貼返合約差價比我 (好似好急咁

連諗都唔比我諗

你驚個 sales 係假? 定怕佢上網質素唔好?

你有冇留低 sales 名同 tel? 一係打上去問有冇呢個 sales...
質素我唔 sure, 但今日個企街同我講話有 80% 速度保證, 仲要係去 OFCA 個網度做測試作準添 ... 攪到我心郁郁 ...

P.S. 借問聲, 佢有冇講明, $120 係點計出黎架? 我有興趣 bor ...

輸與贏、勝與負,能懂得此中奧妙的人,才是人生真正的贏家。
Shībàide Man ... ㄕㄅㄞˋㄉㄜMAN

報警拉人

佢就正係120 300M 24個月 除左上網咩都冇

======================

報警拉人? 點解?

報警拉人去申請? 拉警務人員家屬去申請嗎?

引用:
原帖由 wongwoody 於 2013-4-29 11:34 PM 發表
佢就正係120 300M 24個月 除左上網咩都冇
咁你點搵返佢? 定等佢搵你?
我今日個企街由本來 300M $219 又加又減又免 ... 變到 $15X ...
所以我好奇問你果個條數點計出黎 ...
你住邊區架 ?

引用:
原帖由 wongwoody 於 2013-4-29 11:34 PM 發表

報警拉人? 點解?

我諗佢意思係家陣應該未經業主立案法團許可, 唔得上門洗樓掛 .... ?!

原來係咁 我都唔知

我住屯門區架

引用:
原帖由 wongwoody 於 2013-4-30 12:04 AM 發表
原來係咁 我都唔知

我住屯門區架

你有呢個 sales 電話就 pm 俾我丫, thx!

OK 佢宜家都冇返來搵我 唔知佢係咪唔敢上

引用:
原帖由 wongwoody 於 2013-4-30 12:19 AM 發表
OK 佢宜家都冇返來搵我 唔知佢係咪唔敢上

可能真係俾 security 捉走咗 ....

師兄本身都係3?

引用:
原帖由 kevin2005man 於 2013-4-30 02:45 AM 發表
師兄本身都係3?

其實你呢, 係問邊個呢?
1. 如果問我, 我係 HKBN o既, 直到今日為「止」...
2. 如果問樓主, 雖然佢冇講明, 但我相信佢本身唔係三, 因為下面紅色呢句推理出黎o既:

↓↓↓↓
引用:
原帖由 wongwoody 於 2013-4-29 09:55 PM 發表
岩岩3寬頻上來推銷

連諗都唔比我諗

3. 如果你問河馬兄, 我可以代答, 佢都係 HKBN o既 ... 暫時 ....

引用:
原帖由 知輸俠 於 2013-4-30 03:13 AM 發表

其實你呢, 係問邊個呢?
1. 如果問我, 我係 HKBN o既, 直到今日為「止」...
2. 如果問樓主, 雖然佢冇講明, 但我相信佢本身唔係三, 因為下面紅色呢句推理出黎o既:

↓↓↓↓

3. 如果你問河馬兄, ...
師兄,我都係用3,曾經試過有推鎖上門話幫我upgrade去100m(當時用緊10M,)原來話說3有時會給6個月free做推廣俾推銷去搶客,
佢會查佢做個區有邊戶言仲有6個月到就到期就上門扮推銷,
跟住你就食3兩條數,等我以為10M完左會自動跳去100M account到
佢仲九到唔提你續10M個條數,因為個推銷唔想你知你有兩條數,
我就中左伏,跟住我將我個古仔話俾CS知,
佢至無條件幫我取消10M個account.

引用:
原帖由 kevin2005man 於 2013-4-30 05:02 AM 發表

師兄,我都係用3,曾經試過有推鎖上門話幫我upgrade去100m(當時用緊10M,)原來話說3有時會給6個月free做推廣俾推銷去搶客,
佢會查佢做個區有邊戶言仲有6個月到就到期就上門扮推銷,
跟住你就食3兩條數,等我以為10M完 ...

係喎, 冇諗到係呢招添 ... thx~
不過, anyway 你最後都冇事丫, 唔怕喎, 我地咁"精明"... 哈~

3寬頻=3HK電話,
有幾好就唔講啦,
大家都係明眼人,
心照啦…………!!

伸延閱讀
 21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。