[軟件問題] 大陸網好多正電影睇唔到, 有咩解決方法 ??

大陸網好多正電影睇唔到, 有咩解決方法 ?? E-mail 此主題給朋友

大陸網好多正電影睇唔到, 有咩解決方法 ??
翻牆用嘅大陸 proxy今日睇到,過兩日又用唔到

Nothing has changed.
                                    The same time, the same faces, the same path .
                                    Would I see you again ?

1. 搬反大陸睇
2. 申請條VPN反大陸去睇

vmware 或其它虛擬機裝簡體中文 XP,再裝大6某D流民影視播放器,好多也睇到

但記住勿在主機裝"流民"影視播放器,否則后果自負!!

唯一不能用 win7 的 xp mode ,預設 show 主機的分區。最好用 vmware

從來不為學生想問題
只顧著怎樣弄夠人民幣
雖然我們很生氣
卻無能為力
重修費都變成 他的家用電器

ching, 例如有咩正電影?

引用:
原帖由 v_son 於 2011-12-30 11:22 AM 發表
ching, 例如有咩正電影?
關公大戰外星人

用VPN就得,我都在用,一個月幾十蚊

://92flv.com/
可以睇到多D,
試試

tks yr info

如果係優酷既話,有"iku"
可以直接下載優酷片,冇卡冇死,而且冇廣告

越來越多block了

跑步,從心而發

其实可以试一下QQVideo这个软件。。不知道这个有没有被限制。

有2個方法
第一 用http://92flv.com/去睇
第二用qvod去睇qvod係一邊睇一邊自動下載視訊係BT一種,自動下載的視頻一般在(我的影片)入面你可以放入手機睇

引用:
原帖由 抽籤123 於 2011-12-31 11:24 AM 發表
有2個方法
第一 用http://92flv.com/去睇
第二用qvod去睇qvod係一邊睇一邊自動下載視訊係BT一種,自動下載的視頻一般在(我的影片)入面你可以放入手機睇
qvod有亂碼,而且好易仲毒
iku正好多,細容量,只係0.幾MB,
只要POST條LINK上去即下,100%下到,而且快.
未睇完A片(小片段果隻),已經DOWN完,幾套一齊DOWN都係差唔多時間
正好多.

上PPS大把電影睇                                            

紅杏一支出牆來

引用:
原帖由 frankie2002 於 2011-12-28 11:46 PM 發表
大陸網好多正電影睇唔到, 有咩解決方法 ??
翻牆用嘅大陸 proxy今日睇到,過兩日又用唔到
牆裡面的人想出去,牆外面的人想進來……
P2P是首選。

伸延閱讀
 16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。