[軟件問題] 嘗試解決Foxy連線問題

嘗試解決Foxy連線問題 E-mail 此主題給朋友

下載這個檔案

http://www.sendspace.com/file/739uxz

解壓後把整個File夾取代原來的Conf file
路徑:C:\Program Files\Foxy

耐心等待一二分鐘,看看連不連到線

得左啦...........唔該你啊

0940 09/06/2010
02:39   總入球 星期二 42 西班牙 (主) 對 波蘭 (客)
5 球 @ 7.00
6 球 @ 11.00
7 球或以上 @ 13.00 $100

$300.00 $1,100.00
0943 09/06/2010
03:54   半場主客和 星期二 42 西班牙 (主) 對 波蘭 (客)
主 @ 1.47 $500

$500.00 $735.00

C兄...其實點解

0940 09/06/2010
02:39   總入球 星期二 42 西班牙 (主) 對 波蘭 (客)
5 球 @ 7.00
6 球 @ 11.00
7 球或以上 @ 13.00 $100

$300.00 $1,100.00
0943 09/06/2010
03:54   半場主客和 星期二 42 西班牙 (主) 對 波蘭 (客)
主 @ 1.47 $500

$500.00 $735.00

http://mxie.gotdns.com/foxy-8.htm

我都是參考呢個網址嘗試去解決連線問題

我有2部電腦
一部手提一部^機

^機就用雙系統(xp 同 win7)
本來2個系統都連到線
呢2日win7系統好似連不線,xp系統就連到線

同樣手提果部都是用win7系統
又係呢2日連不到線

我咪參考頭先果個網址
但跟佢方法二同三都是連不到線的
於是我咪把xp系統果個foxy Conf資料夾 去取代 win7系統果個file
之後就連到線

嘻嘻

一路可以連線的人路過.......

唔該晒ching,成功。

不行呀~~~~~~~~~~~

THX  我到得左

得左啦....唔該晒

我都得左,多謝樓主^^

仍然唔得,
可能連個天都唔鍾意我...

一路可以連線的人路過.......X2

嘩....得左,呢個問題我煩左好耐,唔該晒你^^

嘩....得左,呢個問題我煩左好耐,唔該晒你^^

一路可以連線的人路過 X 3

伸延閱讀
 39 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。