註冊 登入

HKBN 續約送的MyTv

HKBN 續約送的MyTv E-mail 此主題給朋友

我一月頭到期,麗港城用1000m+固網
$168+$20
兩年前送樂視+半年英超
個多月前收電話推銷+email 要$22x

當然唔理佢,今天终收到email
$185.4 x24個月~1000m+固綱+MyTV

同兩年前的分別是樂視英超和MyTV

想問大家。。。
1/時價1000M的HKBN算平嗎?
2/MyTV在機頂盒用到嗎?
3/仲需要交CUT FORM?我仲有三天到考慮

附件

2017-12-5 08:21 AM

引用:
原帖由 中年失業 於 2017-12-5 08:21 AM 發表

我一月頭到期,麗港城用1000m+固網
$168+$20
兩年前送樂視+半年英超
個多月前收電話推銷+email 要$22x

當然唔理佢,今天终收到email
$185.4 x24個月~1000m+固綱+MyTV

同兩年前的分別是樂視英超和MyT ...
我同你一模一樣,2018年 1月中到期,今日佢報價 228,我 rejected。
希望有你呢個價啦,如果有,我去馬,唔想煩

我不是隨便的人,我隨便起來不是人。
剛續$188連家居電話。
送的MyTV盒在網上續約第二日順風取到,第三日已可新約生效前提前用到MyTV基本台,另送301及302頻道看半年。
MyTV沒什麼看,用不到Andriod Apps,好處是不用天線用WiFi可用有speaker的Mon看到TVB的台。

引用:
原帖由 ZIGZAG 於 2017-12-5 07:08 PM 發表

剛續$188連家居電話。
送的MyTV盒在網上續約第二日順風取到,第三日已可新約生效前提前用到MyTV基本台,另送301及302頻道看半年。
MyTV沒什麼看,用不到Andriod Apps,好處是不用天線用WiFi可用有speaker的Mon看到 ...
收到
我也剛有C兄幫手,基本也同你一樣,起碼平過舊约幾蚊,心理上win win

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alvin_kcba 於 2017-12-5 02:43 PM 發表

我同你一模一樣,2018年 1月中到期,今日佢報價 228,我 rejected。
希望有你呢個價啦,如果有,我去馬,唔想煩
完约前36日才收到這優惠

回覆 引用 TOP

呢間俾舊客OFFER唔好,所以我準備轉台,諗緊轉去和記用咩plan

回覆 引用 TOP

最平應該係$138+20,我10月續約生效。

引用:
原帖由 tltdoraemon 於 2017-12-7 01:19 AM 發表

最平應該係$138+20,我10月續約生效。
噢!已續了$185

引用:
原帖由 中年失業 於 2017-12-7 07:15 PM 發表

噢!已續了$185
有14日合約冷靜期嘛!

回覆 引用 TOP

我二月頭到期,今日收到訊息話1000m+電話+mytv 21x,我都係等多陣先。

引用:
原帖由 ideal717 於 2017-12-12 12:51 PM 發表

我二月頭到期,今日收到訊息話1000m+電話+mytv 21x,我都係等多陣先。
好似要最少1個月通知...如果唔係就.....

引用:
原帖由 free2penny 於 2017-12-12 03:01 PM 發表

好似要最少1個月通知...如果唔係就.....
月底先打去終止。其實我續唔續約真係冇分別,我本身數記無限上網。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。