註冊 登入

HKBN 12月到期

引用:
原帖由 waikilo0704 於 2017-10-10 08:34 AM 發表

雖然間間通常都係咁,不過見有 d fd 和記續約都有優惠
和記係最肯留客既公司。手機、寬頻都係。

思考之於人類就像飛行之於鳥類一樣重要。如果你能像雲雀一樣翱翔,就別學雞在地上走。
引用:
原帖由 kohei_chan 於 2017-10-10 12:28 發表

PZZW都係$138/月啦
租線公司都用?
租線較差請問有乜根據???無理據就無謂亂講
有線自己網路, 有無人讚過佢地好?
個個人都裝到PCCW 138/月咩, 當公屋平PLAN, 138點都無1000MB啦下

回覆 引用 TOP

最後168+20,
1000m+電話+Mytv

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ryan111111 於 2017-10-10 03:41 AM 發表

梗係轉中移

本身我HKBN 100MB $168
而家CMHK 1000MB $138
HKBN續約$98,你做左水魚

引用:
原帖由 fai0224 於 2017-10-12 07:31 PM 發表

咁 1000M,HKXX 續約都未必平過 $138 。

熱門搜尋: 奶粉 maternity bb會 尿片 母乳 陪月員 初生嬰兒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fai0224 於 2017-10-12 19:31 發表

唔係個個都續到呢個價,續98? 曬氣啦

引用:
原帖由 ryan111111 於 2017-10-13 09:58 AM 發表

唔係個個都續到呢個價,續98? 曬氣啦
我都想知98係1000m?

引用:
原帖由 whoopee 於 2017-10-13 11:06 發表

100。。。。點可能1000

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whoopee 於 2017-10-13 11:06 AM 發表

應該系自助戈個
利申:交左cut form後有98個價,不過唔知個自助幫有咩伏位唔敢續

熱門搜尋: 腋毛 膠原蛋白 甩頭髮

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

98元/100M是公屋價,咁私樓又咩價?

回覆 引用 TOP

依家hkbn續約98蚊有200mb,抵嗎

回覆 引用 TOP

私樓,,,,
要約續
HKBX 網上約續有$128 200M 加 TVB
濟唔濟得過,,,12月到期

回覆 引用 TOP

我都係私樓
今年12月底完約, 入左cut form
暫時網上約續只有$128 100M 加 TVB

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joeymok 於 2017-10-10 01:17 PM 發表

和記係最肯留客既公司。手機、寬頻都係。
係呀, 上佢官網仲見呢幾日上網登記,安裝完仲有過千蚊既野送

回覆 引用 TOP

30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。